Skip to content

Tandems in de media

In de loop der jaren is er over sporttandems het een en ander in de pers verschenen.

2015 – Vogelvrije Fietser
In het blad van de Fietsersbond, de Vogelvrije Fietser, stond een artikel over het houden van fietsvakanties met de tandem. Dit artikel is niet meer online te vinden.

2013 – Algemeen Dagblad
In de weekendbijlage van het AD verscheen een uitgebreid artikel over verschillende manieren van tandemrijden: de fietsvakantiegangers, de mountainbikers, de rustige toerders en het gezin. Dit artikel is niet meer online te vinden.

2009 – Trouw
In de Weekendgids van Trouw verscheen op 23 mei 2009 een artikel over het tandemrijden. Dit artikel is HIER als PDF-bestand te vinden.

2008 – Vogelvrije Fietser
In de uitgave van mei/juni 2008 stond ook een artikel over het tandemrijden. Journaliste Suzanne Brink en fotograaf Bas de Meijer fietsten mee met een tocht van de Tandemclub. Het volledige artikel is HIER te vinden (PDF).

2005 – Op Pad

Het blad Op Pad wijdde in maart 2005 een groot artikel (6 pagina’s!) aan de tandem. Hierin vinden geïnteresseerden technische informatie, afgewisseld met ervaringen van gebruikers. En natuurlijk de ultieme test: is een tandem sneller dan een solofiets? Dit artikel is nu HIER als PDF-file te lezen.

copyright tandemclub 2010 - %year%