Skip to content

Gebruikt of nieuw?

Een nieuwe sporttandem vergt een hele investering. Door de nodige informatie te verzamelen (onder meer van deze site) is de keuze van een nieuwe tandem goed mogelijk. Zeker als er al ruime ervaring is met sportieve fietsen zoals racefietsen of mountainbikes.

Toch kan het handig zijn om eerst een gebruikte sporttandem te kopen van een goede kwaliteit en de juiste maten (zie ook HIER). Door enige tijd met deze tandem te rijden is goed te bepalen of het tandem rijden bevalt en aan welke eisen een ‘definitieve’ tandem zou moeten voldoen. Het kopen van een gebruikte tandem kan dus een mogelijke dure miskoop van een nieuwe tandem voorkomen.

Een goede plaats om gebruikte tandems te vinden is de verkoopsite Marktplaats. In de sectie Fietsen -Tandems staan hier met regelmaat gebruikte sporttandems te koop.

LET OP: helaas staan in veel advertenties op verkoopsites sterk overdreven nieuwprijzen. Stuur voor een redelijke inschatting van de nieuwprijs en/of de leeftijd van een aangeboden tandem een mail naar info@tandemclub.nl.

copyright tandemclub 2010 - %year%