Skip to content

Tandemnieuws

Mei 2023 | RVS tandem van Livecycles

Een nieuwe Nederlandse aanbieder van tandems is Livecycles uit Haarlem. Deze tandems zijn naar wens op maat te bestellen en te voorzien van componenten zoals Rohloff en Pendix e-ondersteuning. Als je dus iets bijzonders wilt dat – volgens de makers – zeer lang meegaat is het de moeite waard om hier nader naar te kijken.

Mei 2023 | Pagina "tandem vervoeren" uitgebreid

De pagina Tandem vervoeren is uitgebreid met informatie over:

  • Vervoersbedrijf Camino Transport dat de mogelijkheid heeft om tandems tussen de Benelux en Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal te vervoeren.
  • Vervoersbedrijf Care4Luggage dat fietsen en/of bagage vervoert tussen 18 landen waaronder ook Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk en Polen.
  • De aanhanger van King Trailer om een tandem achter de auto te vervoeren.

Maart 2023 | Vittorio fietsen zijn terug

Het befaamde Alkmaarse fiets- en tandemmerk Vittorio is overgenomen door Bicyclehub, een verzameling fietsbedrijven in Wijchen. Eind februari 2023 waren de eerste twee nieuwe Vittorio’s te zien op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht. Zoals het het merk betaamt zijn het stalen fietsen, handgemaakt in Wijchen. 

Wat dit met tandems te maken heeft? Het ligt in de bedoeling dat er op termijn ook weer stalen tandems van Vittorio op de markt komen, dus volg de ontwikkelingen van het nieuwe Vittorio op www.vittorio.cc.

De foto hieronder toont de Vittorio Randonneur zoals die in Utrecht is gepresenteerd.

 

copyright tandemclub 2010 - %year%