Skip to content

Poperinge tweedaagse

Poperinge Groeningehof, Groeningestraat nr 8 in Poperinge

We verzamelen op de camperplaats het Groeningehof in Poperinge (Groeningestraat 8). Er zal plaats zijn voor Mobilhomes , Caravans en Tenten. Ter plaatse is er toilet , douche en WC. Je kan er vers water nemen, vuil water lozen en WC lozen, stroom 16 Amp. Dit alles voor de prijs van 16€ per dag.

Wie vroeger wil komen of nog wat langer wil blijven,  alles is mogelijk! Wel vragen we uiterlijk maandag 18 september jullie aanwezigheid en keuze eten te laten weten, zodat alles vlot en op tijd kan geregeld worden. In Poperinge en dichte omgeving zijn er zeker B&B’s en hotels.

Zaterdag 23/09/23: rit van 69,1 km.

Start 10h Groeningestraat, 8 Poperinge.  We fietsen naar Elverdinge,Boezinge, rondje Ieper, eten in het museum De Hooge Crater te Zillebeke en zetten dan onze rit verder richting Zonnebeke, Sint Juliaan, Langemark, Boezinge, Elverdinge, Poperinge. In de voormiddag wordt er even gestopt in Ieper voor plasje en een babbel en het rusten van de poep. In de namiddag doen we ook een stop halfweg. Als er nog tijd is stoppen we bij de paters van West Vleteren om nog een goeie te drinken.

‘s Avonds komen we allemaal samen voor het aperitief, eten en dessert. We hebben op 2 km van Groeningehof traiteur Liesbeth Lemahieu, waar we eten kunnen bestellen en het gezellig zaaltje mogen gebruiken. Drank is ook ter plaatse te verkrijgen. Verdere info rond prijs en keuze wordt dan via de WhatsAppgroep doorgegeven.

Zondag 24/09/23: rit van 66,0 km.

Hof ter Daele

Start 10h Groeningestraat, 8 Poperinge. We fietsen naar Haringe, Roestbrugge , Beveren Aan Den IJzer, Hondschoote, Houtem, Beauvoorde. Het eten is voorzien in Hof Ter Daele en na ons buikje gevuld te hebben zetten we de rit verder richting Oeren, Alveringem, Hoogstade. In Stavele houden we een stop voor een drink van de club en voor de liefhebbers kan er een ijsje of een zeer lekker stuk progrestaart gegeten worden (een specialiteit). Na het genieten van al dat lekkers zetten we de rit verder richting Krombeke, Poperinge om het weekend  af te sluiten.

We hopen dat er velen bekoord worden voor dit samenzijn in de Westhoek. Graag uiterlijk maandag 18 september aanmelden om alles goed te kunnen organiseren.
De menukeuze per dag (graag van tevoren bestellen) vind je HIER.

Tot hoors.

Rik en Marleen | Rik – 0477 37 59 79 | Marleen – 0471 04 25 21 | eurodecor.bvba@skynet.be

 

copyright tandemclub 2010 - %year%