Skip to content

Neerpelt

Guy en Annemieke Verduyckt
Sint Nikolaaskerk Neerpelt 3910 Pelt, België

We komen samen aan de kerk in Neerpelt: De parkeerplaats ligt achter de kerk ter hoogte van de Pastorijstraat 2A. Er is daar een ruime parking en langs het bruggetje over de Dommel is “De Beurs” bereikbaar. Hier gaan we ’s middags eten en ’s morgens zijn de toiletten open.

Om 10 h willen we vertrekken  voor een tocht van ongeveer 70 km. Naargelang de weersomstandigheden en het enthousiasme van de deelnemers kan de tocht verlengd of verkort worden.

Deze tocht is een mix van de mooiste fietswegen in Neerpelt gecombineerd met de mooie natuurgebieden (Malpi en Leenderheide) juist over de grens in  Nederland. Deze tocht is dus zowel voor de Belgen als de Nederlanders heel interessant. De startplaats is langs de Dommel. Deze rivier zien we tijdens de tocht verschillende keren terug. In de voormiddag maken we een lus naar het noorden (Nederland) en in de namiddag maken we een lus naar het zuiden. Beide lussen zijn ongeveer 35 km lang. Wanneer het weer niet mee zit, kan de namiddag lus verkort worden.

Inschrijven kan via email: guyverduyckt@skynet.be telefoon: +32 470 60 05 91

Guy en Annemiek

copyright tandemclub 2010 - %year%