Skip to content

Amerongen

Marten en Marieke Hoffmann
Amerongen

Vanaf 10:00 uur heten we jullie van harte welkom met koffie & iets lekkers bij ons thuis. Rond 10:30 uur vertrekken we voor een rondje van pakweg 50 kilometer met zo’n 170 hoogtemeters. Dat leek ons een mooie afstand om er in 2023 weer in te komen.
We rijden vanuit Amerongen in oostelijke richting waar we eerst in een bosrijke omgeving komen. Via onder meer de Slaperdijk gaan onder de snelweg A12 door en rijden we over rustige wegen naar het open gebied rond Scherpenzeel en Woudenberg.
De lunchplaats ligt precies halverwege: Restaurant De Sous Chef in Woudenberg. Je kunt alvast een kijkje nemen op de lunchkaart.

Na de lunch gaan we zuidwaarts verder. Na het wederom passeren van de A12 komen er wat hoogtemeters. We volgen een tijdje het Let de Stigterpad om daar in Leersum van af te slaan. Met een slingertje langs de Lekdijk en door het oude dorp van Amerongen komen we weer terug op de startplaats.

AANKOMST EN PARKEREN
Na het aanmelden krijg je de precieze adresgegevens en wat tips voor het parkeren. Bij ons rondom het huis is namelijk op zondag niet altijd voldoende parkeerruimte. 200 meter verderop zijn er altijd wel vrij parkeerhavens. Van daaruit is het 1 minuut fietsen naar ons huis.

WEER (OF GEEN WEER)
Zoals bij elke tocht hopen we in elk geval op droog weer. Mocht er in de laatste week van januari een pak sneeuw vallen dan bedenken we wel een mooie boswandeling! Kijk s.v.p. ook op de site of er last minute wijzigingen zijn.

Graag aanmelden via marten@tandemclub.nl of Whatsapp naar 0610-557814 (Marten). Na aanmelding volgt voor de liefhebbers een GPX-bestand van de route. Voor de reservering bij de lunchplek is het fijn – maar niet strikt noodzakelijk – als je je uiterlijk vrijdag 27 januari kunt aanmelden. Kijk alvast op de lunchkaart om te zien waar je uit kunt kiezen.

Tot de 29e! Marieke & Marten Hoffmann

 

 

 

copyright tandemclub 2010 - %year%