Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Diemen

26 september 2021 @ 10:30 17:00

VAN DE SNIEP NAAR DE GROTE SNIEP EN TERUG

Na de appeltaart en de koffie bij ons thuis in plantage de Sniep fietsen we naar Weesp en volgen vandaar uit de Utrechtse Vecht. Onderweg verandert het fietspad plotseling in een voetgangersbrug, een cadeautje van de gemeente Vreeland. Maar dat is wel het enige obstakel in de route.

Door de velden kruisen we dan het Merwede-kanaal, vervolgens de A1 en fietsen we over weggetjes met mooie boerderijen door de Stichtse Venen naar ‘Paviljoen de grote Sniep‘ (40 km). In dit kleine restaurantje op deze prachtige plek lunchen we. Voor wie dat wil kan de uitzichttoren beklimmen. Hier krijg je het idee dat je in een luchtballon zweeft.

Paviljoen De Grote Sniep

Terug fietsen we door Vinkeveen langs de ‘goudkust’ naar Baambrugge, Abcoude en terug naar Diemen. 1 km voor ons huis kunnen we op het terras bij ‘House of Bird’ in het Diemerbos 1 van de 15 zelfgebrouwen bieren van de tap proeven. Hopelijk is het mooi weer en kunnen we terecht op het prachtige terras. De laatste kilometer komen we wel thuis. (30 km).

House of Bird – Diemerbos

Graag aanmelden bij aenw@klusbedrijftip.nl, uiterlijk vrijdag 24 september in verband met het aanmelden voor de lunch. Dan krijg je de GPS track en een link naar de lunchkaart, zodat de lunch vlot kan verlopen.

Groetjes,
Annemieke en Willem