Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zaandijk

27 maart @ 10:00 17:00

TANDEMTOCHT WATERLAND BOVEN AMSTERDAM

Let op: de zomertijd gaat vandaag in!

We verzamelen op de parkeerplaats aan de achterkant van het NS station Zaandijk Zaanse Schans. De start is zoals gebruikelijk om 10:30 uur.

De tocht is 66 km lang. Een gpx bestand en/of een lijst met knooppunten is beschikbaar. De route gaat over de Zaanse Schans en langs de Zaan naar Oost-Knollendam. Vervolgens naar Spijkerboor, Purmerend en Monnickendam alwaar de lunch zal zijn. Nog even langs het Markeermeer en dan weer westwaarts via Zuiderwoude, Zunderdorp naar Het Schouw waar we het pontje over het Noord-Hollandskanaal nemen. Daarna via Landsmeer en het recreatiegebied het Twiske terug naar de Zaanse Schans.

Route naar station (Wezelstraat 12 Parking) vanuit Amsterdam

Volg vanuit de Zeeburgertunnel de borden Zaandam en vanuit de Coentunnel de Coentunnelweg (A8). Volg de A8 en neem de afslag Zaandijk-West. Sla na de afrit rechtsaf en neem ter hoogte van het politiebureau (links) de bocht naar rechts, richting Zaanse Schans. Bij de eerste stoplichten, 100 meter voor de spoorwegovergang, weer rechtsaf. Dit is de Wezelstraat, parkeren bij het station is gratis.

In verband met het reserveren voor de lunch, gaat uiterlijk vrijdag aanmelden!

Eelco en Marjo

eelco@oudhof.com

020-6479335 Thuis

06 29 28 05 50 Eelco