Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amerongen

In onze mooie heuvelachtige omgeving maken we een tocht van pakweg 53 km. – het is per slot van rekening pas het begin van het fietsseizoen . De route brengt ons over heuvels en door de bossen. De Amerongse Berg (vanaf de noordzijde) is het toetje. Dus als je e-aandrijving hebt: laad die accu maar vol!

Route van de tandemtocht 27 februari 2022

Vanaf 10:00 uur verzamelen bij fietscafé De Proloog in Amerongen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het is wel een parkeerterrein met hobbels en kuilen want binnenkort komen daar woningen.

Om 10:30 uur starten we in oostelijke richting en komen na een kilometer of 5 bij de eerste heuveltjes op de weg die richting Rhenen gaat. Daarna kilometers langs vooral glooiende wegen en paden die onder meer langs Landgoed Prattenburg voeren. Via landelijke wegen komen we na ca. 30 km. bij de lunchplaats, LaPlace in Maarsbergen.

Daarna nog 23 km. die ons (beetje ramptoerisme 🙂 ) langs de plaats brengt waar afgelopen zomer de valwinden in het bos bij Leersum hebben huisgehouden. Tot slot gaan we eerst de Scherpenzeelsweg op en af en als laatste de Amerongse Berg. Dan is een afsluitend drankje bij de startplaats wel verdiend!

Als je je aanmeldt ontvang je desgewenst een GPX-bestand van de route.

27 februari @ 10:00 17:00

Marten & Marieke Hoffmann

0610557814