Zaterdag 28 Oktober 2017
18:00-22:00

Jaarvergadering Tandemclub: Heeze

De jaarvergadering zal plaatsvinden in het Protestants Gemeentecentrum aan de Julianalaan1 te Heeze, te vinden op de site www.pgheeze.nl.

Bij het Protestants Gemeentecentrum is een kleine parkeerplaats, verder is in de omliggende straten genoeg ruimte om te parkeren. De hoofdruimte biedt plaats aan ca. 50 personen; er is een keuken voorzien van alle gemakken. Het NS-station Heeze ligt op ca. 500 m afstand.

Heeze heeft een Chinees restaurant, dus ook de gezamenlijke maaltijd kan op de gebruikelijke wijze worden georganiseerd (bestek en servies zijn aanwezig). We gaan er vanuit dat iedereen zelf wat te drinken meebrengt alsmede wat lekkers als aankleding bij koffie / borrel.

Het tijdschema is als volgt:

  • Aankomst vanaf 17.00 uur;
  • Eten (Chinees wordt gehaald) ca. 18.00 uur;
  • Aanvang jaarvergadering: 19.30 uur.

Voor degenen die willen overnachten: in Heeze zijn twee campings, Heezerenbosch en De Kluis. Binnen een straal van 10 km zijn er campings in Leenderstrijp (Klein Frankrijk, De Zandberg en Het Einde), Sterksel (Recrenova en St.Jorishoeve) en Geldrop. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden tot overnachtingen in B&B’s of hotels. Voor elk wat wils! We gaan er vanuit, dat jullie dit zelf regelen.

Aanmelden voor de jaarvergadering kan per email via heikojan.martin@gmail.com of via telefoon 0495-599274 / 06-42617346 (whatsapp).

Heiko en Eipie

Terug naar evenement