Zondag 17 September 2017
10:00-17:00

Schriek

Het is bijna traditie dat in we in september een tandemrit hebben in Schriek. Zo ook dit jaar. Parkeren naast de kerk en daarna met de tandem tot in de Grasheideweg 25.

Thema van dit jaar is: gratis!!

De koffie met gebak is gratis. Het aanmelden is gratis, zowel voor de eerste als de tweede persoon. Na de rit een gratis consumptie en zeker niet te vergeten het gratis gezelschap van mij en m’n zus. Oh ja, ook de GPS track zal gratis ter beschikking gesteld worden.

We rijden naar Grimbergen dit jaar. De puntjes moeten nog op de I gezet worden maar dat komt wel in orde. Tijdens de eerste proefrit hebben we ons vastgereden in de modder. Dat stukje moest er dus uit want plassen vind ik OK, maar modder liever niet.

UPDATE: Inmiddels zijn de puntjes op i gezet. De GPS-track is klaar en vinden jullie hier bijgevoegd. De afspraak met Brasserie ‘s Gravenmolen is ook gemaakt. Dat houdt het volgende in: jullie hebben de keus uit 3 gerechten.

  • croque monsieur (1 stuk  €11 of 2 stuk €16)
  • slaatje gravenmolen  met Scampi, koude kippenblokjes, guacomole, paprika, yoghurt dressing aan  €18
  • spaghetti Bolognese (groot  €11, klein  €9)

Graag hadden wij jullie aanmelding en lunchkeuze ten laatste op donderdag avond 14 september gehad. Zo kunnen wij vrijdag voormiddag de brasserie op de hoogte brengen en kunnen zij het nodige doen.

Wij verwachten jullie in de Grasheideweg 25 met koffie en gebak. Tijdstip van vertrek is voorzien om 10h15 zodat we vermoedelijk rond half één aan tafel kunnen in Grimbergen.

De kans dat ik zelf meerijd schat ik persoonlijk op meer dan 90 procent, dat komt dus wel in orde. En anders zou het de eerste keer niet zijn dat ik onze eigen rit mis, weten jullie nog?

Aanmelden kan via mail of telefonisch.

Heremans Paul
Grasheideweg 25
2223 Schriek
tel: 015/23 54 62
GSM: +32(0)496 37 61 40
heremans@belgacom.net

Terug naar evenement